Digital Design

KICKASS, CREATIEF & DIGITAAL

Media is overal om ons heen en consumeert ons de hele dag door. Heerlijk! Omdat in alles wat we doen gecommuniceerd wordt is het belangrijk je te richten op goede en sterke communicatiemiddelen zoals grafisch ontwerp, animatie en video.

Met design als basis kan jouw bedrijf op een geweldige manier gepresenteerd worden aan een wereld die niks minder verwacht.

Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende toffe bedrijven heb ik in 2009 Designish opgericht. Designish staat voor het feit dat alles wat ik onderneem design als basis heeft en daarom zijn alle videos, ontwerpen, 2D & 3D animaties design-achtig… oftewel design-ish.

VOOR KLEIN & GROOT

Voor kleinere producties zoals uitleganimaties, 3D visuals of huisstijl uitingen werk ik me te pletter voor een fantastisch eindresultaat.

Bij grotere klussen, zoals langere 3D animaties en filmproducties of corporate bedrijfsfilms kan het zijn dat je liever werkt met een groter team. Op deze manier zijn er meer invalshoeken beschikbaar en is de doorlooptijd vaak korter. In dit geval zal ik een team van mediahelden samenstellen. Dit team zal ik begeleiden om samen een productie op wereld niveau neer te zetten.

benieuwd naar de mogelijkheden?

TIJD VOOR KOFFIE!