Plat gezegd is 2D animatie plat. Maar zo hoeft het niet te voelen. Met 2D uitleganimaties kun je in 60-120 seconden een boodschap sterker en sneller overbrengen.

Je wilt een fantastische indruk maken op je doelgroep, snap ik! En wat is dan geschikter dan een gelikte 3D animatie? Of het nu gaat om fotorealistische 3D renders of cartoony 3D karakters.

Een mooie term, maar wat is dat nou eigenlijk? En beter; wat kun je er mee? Motion graphics zijn elementen als iconen, logo’s, typografie of pure grafische vormgeving in beweging gebracht door animatie. Daarnaast is het mogelijk grafische animatie elementen toe te voegen in bestaande videobeelden. 

In alle media uitingen is design onmisbaar. Of de kijker er bewust van is of niet, alles is ontworpen. De grafische vormgeving van producties maakt het wat het is en daarmee hoe het over komt. Naast de vormgeving in animaties en video’s heb ik het hier natuurlijk ook over webdesign, logo design, huisstijl ontwerp, advertenties, brochures en nog veel meer.

Jij kent je doelgroep en boodschap als geen ander. Als we onze krachten bundelen kunnen we de beste manier vinden om jouw publiek te bereiken. Laten we eerst een gesprek aan gaan, om de boodschap en jouw publiek bij elkaar te brengen en samen iets geweldigs te maken.

u

STAAT HET ER NIET TUSSEN?

Staat wat jij nodig hebt hier niet tussen, maar denk je wel dat het in mijn straatje past? Neem dan vooral contact op, want ik sta te popelen om met jou te brainstormen en te zoeken naar de beste oplossing.

benieuwd naar de mogelijkheden?

TIJD VOOR KOFFIE!